Canikli’den Kılıçdaroğlu’na 750 bin TL’lik tazminat

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “hakaret ve iftira” gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

ANKARA (İGFA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin şahsıyla ilgili tamamı ‘yalan’ ve ‘iftiradan’ ibaret olduğu iddialarına somut ve ayrıntılı cevaplara sosyal medya hesabından yer verdi.

Canikli, Kılıçdaroğlu’na karşı açtığı manevi tazminat davası ve suç duyurusuna ilişkin dava dilekçesini de paylaştı.

Canikli, Kılıçdaroğlu’ndan 750 bin TL tazminat da talep ettiğini belirterek, Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıkladı.

Hatırlanacağı gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Canikli’nin şikayetçi olduğu grup toplantısı konuşmasında, TMSF yönetimindeki Boydak Holding’in varlıklarının Nurettin Canikli ve çevresi tarafından kişisel çıkarları için kullanıldığını söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.