Canik Genç Fikirleri Destekliyor

Canikli gençler, geliştirdikleri projeleri Başkan İbrahim Sandıkçı’ya sundu.

Canikli gençler, ilçe için geliştirdikleri ‘Gençlik Ne İstiyor?’ başlığı altındaki projelerini sunmak üzere Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı ziyaret etti. Gençleri makamında ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin fikirlerini her fırsatta destekliyoruz” dedi.

Başkan Sandıkçı gençleri kutladı

Başkan İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret eden gençler, Canik’teki gençlere yönelik geliştirdikleri projeleriyle ilçenin cazibe merkezi haline gelmesine katkı sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Başkan İbrahim Sandıkçı ilçenin gelişmesi yolunda hazırladıkları projelerden dolayı gençleri tebrik etti.

“Gençliğimize güveniyoruz”

Canik Belediyesi olarak genç fikirlere önem verdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizin yapmış oldukları çalışmaları yakından görmek, fikirlerini dinlemek bizlere mutluluk veriyor. Kapımız gençlerimize her daim açıktır. Her bir gencimiz fikirlerini, düşüncelerini, yapmış oldukları çalışmaları bizimle paylaşabilir. Gençliğimize güveniyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.