Canik Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Canik Belediyesi araç filosunu 12 yeni araçla güçlendirdi.

Canik Belediyesi araç filosuna yeni dâhil ettiği 12 araçla güçlendirdi. Canik Belediyesi araç filosuna 1 adet ekskavatör, 1 adet greyder, 1 adet traktör kepçe, 1 adet asfalt silindiri, 1 adet kasalı kamyon, 2 adet damperli kamyon, 2 adet çift kabinli pikap, 1 adet tek kabinli pikap, 1 adet çöp kamyonu ve 1 adet çöp taksi olmak üzere toplam 12 yeni araç dâhil ederek vatandaşların hizmetine sundu. Vatandaşlara hızlı ve kesintisiz hizmet vermek için gerekli yatırımların devam edeceğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, İlçemize hizmet noktasında yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“Araç filomuzu güçlü hale getirdik”

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni dahil edilen araçlarla araç filosunun güçlendirildiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Belediyemize kazandırdığımız yeni araçlarla araç filomuzu daha da güçlü hale getirdik. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunduğumuz yeni araçlarla daha fazla noktada güçlenen ve genişleyen araç filomuz ile vatandaşlarımıza kesintisiz bir hizmet sunacağız. İlçemize hizmet noktasında yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Filomuza kattığımız yeni araçlarımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Mesai gözetmeksizin çalışıyoruz”

Tüm ekiplerle sahada çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, Vatandaşlarımıza ilçemizde en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunmak adına tüm ekiplerimizle Canla başla mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. İnsan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızla sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarında yanındayız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.