Caner Erkin’e bilirkişi raporu şoku

Caner Erkin’in çocuğu Çınar’ın velayetini almak için Asena Atalay’a açtığı davanın bilirkişi raporunda, “Şu aşamada velayet değişikliğini gerektirir bir durum söz konusu değildir” denildi.

Caner Erkin’in çocuğunun velayetini almak için boşandığı eşi Asena Atalay’a açtığı davada mahkemeye ulaşan bilirkişi raporu açıklandı. Bilirkişi raporunda tarafların çocukları Çınar’ın sahip olduğu koşullardan memnun olduğu anlatıldı. Çınar’ın bakımının annesi, anneannesi, bakıcısı ve dedesi tarafından yeterli düzeyde karşılandığının anlatıldığı raporda, “Çocuk babasıyla birlikte daha fazla zaman geçirmek istemektedir. Şu aşamada velayet değişikliğini gerektirir bir durum söz konusu değildir. Babayla çocuk arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesi gerekmektedir” denildi. Raporda, Caner’in eşi Şükran Ovalı’nın da görüşlerine yer verildi.

ŞÜKRAN İLE ANLAŞIYORUZ

Ovalı, velayetin Caner’e verilmesi durumunda çocukla ilgilenmede sorun yaşamayacağını söylerken Çınar’ın da babasının eşiyle iyi ilişkilerinin olduğunu, birlikte güzel keyifli zamanlar geçirdiğini dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.