Caner Erkin’den eşi Şükran Ovalı’ya büyük jest

Caner Erkin’den eşi Şükran Ovalı’ya pırlanta set ve balayı…

Beşiktaş’la önümüzdeki 3 yıl karşılığında senelik 1 milyon 750 bin Euro’ya anlaşma imzalayan ve şampiyonluk dolayısıyla da 300 bin TL’lik prim alan Erkin, bunun için de kesenin ağzını açtı. Roma’da kıyılan nikah sonrası eşiyle balayına çıkamayan ünlü futbolcu, şampiyonluk primini yurt dışı tatiline harcamaya karar verdi.

PIRLANTA SET VE BALAYI

Erkin’in balayı rotası için gözde tatil noktaları olan Tayland’ın Phuket Adası ile Hawaii ve Maldivler’deki otelleri araştırdığı öğrenildi. Yurt dışında geçirecekleri tatilde denizin ve güneşin tadını çıkarıp baş başa romantik anlar yaşayacak olan ünlü çift, bu sayede hem Beşiktaş’ın şampiyonluğu ile ‘3 yıldız’ takmasını kutlayacak hem de balayı yapacak. Tatil yeri için şimdilik karar verme aşamasında olan Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı’ya jesti bununla da sınırlı değil… Daha önce güzel eşinin portresini koluna dövme yaptıran, onun için sinema salonu kapattıran ünlü futbolcunun, “Uğurum” dediği güzel eşine kolye ve yüzükten oluşan özel tasarım bir pırlanta set aldığı da öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.