Caner Erkin, Şükran Ovalı’ya aşkını ilan etti

Şükran Ovalı’ya abayı yakan Caner Erkin, oyuncuyu Instagram’da takibe aldı. Rol aldığı dizisinin yapımcısından ‘Özel hayatınla gündeme gelme’ uyarısı alan Ovalı ise korkudan ilişkiyi gizliyor. Asena Atalay’dan boşandıktan sonra hızlı çapkın kesilen Caner Erkin, Şükran Ovalı’ya fena tutuldu! 1 aydır güzel oyuncunun peşinde olan Fenerbahçeli yıldız, 15 gün önce de Şükran Ovalı ile tanışmayı başardı.

ŞÜKRAN OVALI İLİŞKİYİ YALANLADI

Caner Erkin ile Ovalı, bir haftadır Bebek ve Etiler’de sürekli birlikte görülse de güzel oyuncu futbolcuyla aşk yaşadığını yalanladı. Şükran Ovalı’nın Caner Erkin ilişkisini inkar etmesinin ardından ise yapımcı korkusu çıktı. Aşkını gizli tutmak isteyen güzel oyuncu ise Caner Erkin’i ısrarla takip etmiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.