Caner Erkin, şimdi de Şükran Ovalı’nın adını taşıyan plaka aldı

Caner Erkin’in özel plaka merakı eski eşi Asena Atalay’dan sonra yeni eşi Şükran Ovalı için de devam ediyor. Atalay’la evli olduğu dönemde 2 otomobilinin plakalarını ‘ASE’ olarak alan Erkin’in yeni plakası ‘RAN’…

Önceki akşam arkadaşlarıyla Etiler’de yemek yiyen Caner Erkin, ‘RAN’ plakalı otomobiliyle görüntülendi.

Asena Atalay’ın kendisi hakkında başlattığı icra takibi sonrasında sosyal medya hesabına “Bu haberler tamamen asılsızdır, bu iddianın sahibi olan kişinin ruh sağlığı yerinde değildir.

Evliliğimiz boyunca çocuğum için sustum, ancak aramıza üçüncü kişilerin girmesinden dolayı bu duruma geldik” yazan Erkin, bu konuda konuşmadı. Sadece “Gerekli tüm açıklamaları yapacağım, herkese teşekkür ederim” demekle yetindi.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.