Caner Erkin ile Şükran Ovalı 2 Ocak’ta Roma’da evleniyor

Tanıştıkları gün evlenmeye karar veren Caner Erkin ile Şükran Ovalı 2 Ocak’ta Roma’da evleniyor.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin, 2 Ocak 2017’de İtalya’daki düğünlerini önce iptal etti. Ancak çift, işlemlere hız verince yeniden bu tarihte karar kıldı.

Roma Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikahı için tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla ikili, rahat bir nefes aldı.

Önceki akşam Yılmaz Erdoğan’ın ‘Münaşaka’ adlı yeni gösterisini izlemeye giden ünlü çift çıkışta muhabirlerle sohbet etti. Ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere isyan eden ikili, “Neden böyle haberler çıkıyor bilmiyoruz, biz çok mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın. Düğün tarihini ertelemedik 2 Ocak’ta evleneceğiz” dedi.

“ACI KAHVE İÇİRMEYE KIYAMADI”

Sözlerine devam eden Caner Erkin, “Kızı istedik ve aldık, bana acı kahve içirmeye kıyamadı” diyerek parmağındaki yüzüğü gösterdi.

Düğünün yapılacağı yer için tam bir cevap vermeyen çift, “Belki Roma’da olur belki de burada. Çifte düğün de yapabiliriz” dediler.

OĞLUNUN EVLENDİĞİNDEN HABERİ YOK

Asena Atalay’dan Çınar adında oğlu olan Erkin, oğlunun bu durumdan haberi olmadığını söyledi.

“Henüz haberi yok. Yaşı gereği her şeyi söylemiyoruz, zamanı geldiğinde gerekli olan her şeyi ona da anlatacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.