Candan Erçetin’den unutulmaz müzik şöleni

“BKM Açıkhava’da 2017”nin açılışını muhteşem bir konserle yapan Candan Erçetin, kapanış gecesinde de unutulmaz bir müzik şölenine imza attı.

Erçetin, Cumartesi akşamı (19 Ağustos) herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla bir kez daha Açıkhava’yı coşturdu. Konser alanında, ilkinde olduğu gibi ikincisinde de merdivenleri dolduran binlerce seyirci, şarkıları, alkışlar eşliğinde Candan Erçetin ile birlikte söyledi.

Geceye “Şehir” şarkısıyla başlayan Erçetin’e sahnede ilk konserinde olduğu gibi Ceza eşlik etti. Candan Erçetin “Bu şarkı gerçekten Ceza sayesinde var” dedi.

Erçetin, 10 kişilik orkestrasıyla verdiği konserinde, tüm sahneyi kaplayan led ekranlara yansıtılan görüntülerle seyirciyi bir kez daha adeta İstanbul’un her köşesine götürdü.

Candan Erçetin: “İstanbul bazen bizi üzüyor, kırıyor. Biz de zaman zaman bu şehre kafa tutuyoruz. Biz bazen ona hoyrat davranıyoruz ama o bize her zaman nazikçe evsahipliği yapıyor. Beni en heyecanlandıran tarafı ise güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemesi. Birbirimize karşı güç savaşının şahidi de bu şehir. Biz hep biraz daha fazlasına sahip olmanın peşinde koşarken şehir bize kıs kıs gülüyor” dedi.

“DEMEK Kİ BEN YALNIZ DEĞİLMİŞİM”

“Sensizlik” şarkısından önce ise Erçetin: “İstanbul’da benim çokça kapıldığım bi duygudur yalnızlık. Bu şarkının bestesi Nuri Irmak’a ait, sözleri naçizane bana ait. Bu şehir belki çok kalabalık olduğundan mıdır bilinmez, insanı çokça yalnız hissettiriyor. Belki de bana öyle geliyordur” dedi. Şarkının finalinde gelen alkış yağmuruna ise “Demek ki ben yalnız değilmişim” diye cevap verdi.

Konser boyunca binlerce seyirci Açıkhava’nın koltuklarında dekor ve etkileyici görüntülerle, şarkılar eşliğinde bir İstanbul hikayesi izledi.

‘Şehir’ şarkısıyla başlayan konser, Erçetin’in ‘Elbette’ ‘Bahar’ ve ‘Yalan’ gibi dillerden düşmeyen şarkıları ile devam etti. Candan Erçetin “Bahar” şarkısından önce “Ben İstanbul’u her zaman çok güzel bulmuşumdur. Baharda güzelliği başkadır bu şehrin. Hele yanınızda her mevsimi size bahar yaşatan biri varsa.”dedi.

“Yanıyorum” türküsünü seslendirirken, sahneye çıkan Tuna isimli çocuk, Erçetin’i de seyirciyi de şaşırttı. Tuna, daha sonra türkünün ritmine uygun dansıyla herkesi kendine hayran bırakarak sahneden ayrıldı. Candan Erçetin Tuna’yı cesaretinden dolayı tebrik ederek gecenin yıldızı ilan etti.

Konserin finali, yazın enerjisine uygun “Vay Halime”, “Sevdim Sevilmedim”, “Git” gibi tempolu şarkılarla coşku içinde oldu.

Tüm şarkıların adeta binlerce kişilik bir koro eşliğinde seslendirildiği konser ‘Olmaz’ ile sona erdi.

Açıkhavayı dolduranların alkış ve tezahuratları dinmeyince Erçetin sahneye dönüp ‘Vardar Ovası’ nı söyledi.

Erçetin gecenin finalini ise “ Türkiyenin her şehri çok güzel, nerede buluşacağımızın hiçbir önemi yok ama lütfen tekrar buluşalım” diyerek ve “Memleketim”i seslendirerek yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.