Candan Erçetin Türkiye albüm satış listelerinin zirvesine yerleşti

Candan Erçetin, 20. sanat yılına özel hazırladığı Türk Sanat Müziği şarkılarından oluşan, 25 Kasım’da müzikseverlerin beğenisine Pasaj Müzik etiketiyle sunulan “Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun” albümü ile Türkiye albüm satış listelerinin zirvesine yerleşti. Her albümüyle büyük başarılar elde eden Candan Erçetin, albümünün yayınlandığı hafta yine 1 numara olmayı başardı.

Candan Erçetin, geride bıraktığı her beş yıl için hazırladığı hatıra albümlerine (Candan Chante Hier Pour Aujourd’hui, Aman Doktor, Aranjman), 20. sanat yılı anısına, dinlemeyi ve söylemeyi çok sevdiği Türk Sanat Müziği ve Türkü formunda eserlerden oluşan yeni bir albüm ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.