Canan Kaftancıoğlu ve İsmail Saymaz birbirine girdi!

14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi Beşiktaş’ta gerçekleştiriliyor. Koronavirüs tehdidi gündemdeyken kongrenin ertelenmemesi ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi Beşiktaş’ta gerçekleştiriliyor. Koronavirüs tehdidi gündemdeyken kongrenin ertelenmemesi ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

“RASTGELE YAŞIYORUZ”

Gazeteci İsmail Saymaz kongre için “AKP’liler Umre’cileri ziyaret ederken, CHP’liler kadın konferansı yapıyor. Rastgele yaşıyoruz” dedi.

Ardından Canan Kaftancıoğlu’nun doktor olduğunu hatırlatan Saymaz, “Üstelik Canan Kaftancıoğlu’nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum” ifadelerini kullandı.

blank

Saymaz’ın bu eleştirilerine yanıt veren Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise sert bir cevap verdi.

CAHİL İMASI!

Kaftancıoğlu İsmail Saymaz’ın attığı tweet’i alıntılayarak “Virüs yayılımı nasıl olur?Yurtdışı kaynaklı kontaminasyon ve riskleri nelerdir? Elma ile armut nasıl kıyaslanır?Önlemler alınarak bir toplantı nasıl yapılır? AKP’yi eleştirebilmek için yanına CHP’yi de koymalıyım kolaycılığı ve fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olma cehaleti” şeklinde konuştu.

SİYASAL KARANTİNA!

Saymaz ise Kaftancıoğlu’na tartışmanın dozunu daha da yükseltecek bir yanıt verdi. Saymaz, Kaftancıoğlu’na siyasal açıdan karantina önerisinde bulunarak “Canan hanım, sizi Türk hekimlerine emanet ediyorum. Kadın kongresinden sonra hem ruhsal, hem bedensel, hem de siyasal açıdan karantinaya alınmanızda fayda görüyorum.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.