Can Yaman’ın sevgilisi ortaya çıktı

Can Yaman, önceki gün yeni tanıştığı kız arkadaşıyla Ortaköy’de bulunan bir mekanda eğlendi. Mekandan erken ayrılan kız arkadaşı ise çıkışta, “Can ile yeni tanıştık, konuştuk” dedi.

YouTube video

Oyuncu Can Yaman, önceki gece Ortaköy’de bulunan bir mekanda eğlendi. Yeni kız arkadaşıyla keyifli anlar yaşayan Yaman, dışarıda bekleyen gazetecilerin olduğunu öğrenince hedef şaşırtmak istedi. Kız arkadaşını önden gönderen oyuncu, gazetecilerin ayrılmasını beklerken; mekanda uyuyakaldı.

YouTube video

Can Yaman, önceki gün yeni tanıştığı kız arkadaşıyla Ortaköy’de bulunan bir mekanda eğlendi.

Yaman, gece yarısı dışarıda gazetecilerin kendisini beklediğini öğrenince hedef şaşırtmak için sevgilisini önden gönderdi. Mekandan erken ayrılan kız arkadaşı ise çıkışta, “Can ile yeni tanıştık, konuştuk” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.