Can Yaman’ın sevgilisi Diletta Leotta’nın estetiksiz hali olay oldu

Erkenci Kuş dizisi ile yıldızı parlayan ve ünü Türkiye sınırını aşan Can Yaman, iş için gittiği İtalya’da tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Diletta Leotta’nın estetiksiz hali ortaya çıktı. Birçok operasyon geçiren İtalyan spiker Diletta Leotta’yı görenler tanıyamadı.

YouTube video

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Can Yaman, İtalya’da rol aldığı ‘Sandokan’ adlı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Diletta Leotta’yı Türkiye’ye getirdi ve ailesi ile tanıştırdı.

İstanbul tatilini tamamlamasının ardından İtalya’ya geri dönen Leotta’nın estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı.

blank

Bir dizi estetik operasyon geçiren Diletta Leotta’nın burun, meme estetiği ve daha sonra dudak dolgusu yaptırdığı öğrenildi.

Ünlü spiker, İtalya’da yayınlanan bir röportajında ilk estetiğini 18 yaşında yaptırdığını açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.