Can Yaman’ın reklamlarında oynadığı Tudors’a altın ödül!

“Erkek Giyim’in Kralı” Tudors, Social Media Awards’ta Altın Ödül’e layık görüldü.

Perakende sektöründeki tecrübesiyle erkek giyimine farklı bir bakış açısı kazandıran Tudors, bu yıl beşinci kez gerçekleştirilen Social Media Awards Turkey’de Erkek Giyim kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği içerisinde gerçekleştirilen Social Media Awards Turkey, markaların sosyal medyada göstermiş oldukları performansları; gerçekleşen verilere ve başarılara göre ödüllendirmeye devam ediyor.

Özellikle Can Yaman iş birliği ile imza attığı “Görünür Ol” kampanyası ile adını sıkça duyuran Tudors, jüri değerlendirmeleri sonucunda Erkek Giyim kategorisinde Altın Ödül kazanan marka oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.