Can Yaman’ın Libido krizi büyüyor!

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündem olan Can Yaman eski partneri Selen Soyder’in libidosunun düşük olduğunu söylemişti Soyder’den Yaman’ın bu sözlerine yanıt gecikmedi.

Can Yaman yaptığı bir röportajda “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım” dedi, Yaman’a ünlü isimlerden tepki gecikmedi.

Yaman bununla da kalmadı TRT1’de yayınlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisindeki partneri Selen Soyder’e “Selen snob bir kadın, onunla bu yüzden problem yaşadım” diyerek göndermede bulundu.

blank
Selen Soyder – Can Yaman

İkili daha önce dizi setinde kavga etmiş ve mahkemelik olmuşlardı.

Senaryodaki kavga sahnesi yüzünden çıkan tartışmada Selen Soyder, Can Yaman’ı “Biraz kontrollü oynar mısın, biraz yavaş gelir misin?” diye uyarınca kriz yaşanmıştı. Bu sözlere sinirlenen Yaman ise “Kolaysa gel de sen oyna” demiş. Soyder de, oyuncuya doğru konuşmasını söylemişti. Bu sözlerle ortam iyice gerilince, çift kahve fincanlarını fırlatıp, olayın büyümesine sebep olmuştu.

Yönetmenin araya girmesiyle kavga son bulsa da Selen Soyder, eşinin isteği üzerine sete korumalarla gelmiş. Sonra da yapım şirketine bildirimde bulunup, diziden ayrılmış ve partnerini mahkemeye vermişti.

Geçen yıl sonuçlanan hakaret davasında, 7 bin 830 TL cezaya çarptırılan Can Yaman ise, bu parayı ödemeyeceğini söyleyerek herkesi şaşırtmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.