Can Yaman’ın ilk asker fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı

“Libido” açıklamalarıyla gündeme gelen ve eleştiri oklarının hedefi olan oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz hafta bedelli askerlik yapmak üzere İzmir’deki birliğine teslim olmuştu. Yaman’ın ilk asker fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

İspanya’da kadın hayranına verdiği skandal cevap ve ‘libido’ açıklaması ile eleştiri oklarının hedefinde yer alan Can Yaman‘ın askerden ilk fotoğrafı geldi.

blank

Geçtiğimiz hafta bedelli askerlik yapmak üzere İzmir’deki birliğine teslim olduğu öğrenilen oyuncunun, asker tıraşı olduktan sonraki hali çok konuşulmuştu.

Can Yaman

Şimdi de Can Yaman‘ın birliğinden ilk fotoğraf ortaya çıktı. Yaman’ın yemek yediği esnada çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada hızla yayıldı.

Takipçileri Yaman’ın değişimine çok sayıda yorum yaptı.

İşte o yorumlardan birkaçı:

– “Bir insan bu kadar değişebilir”

– “Adam meğerse komple sakaldan ibaretmiş”

– “Çok iyi olmuş. İçinden mis gibi bir şey çıkmış. Umarım konuşması da düzelir, akıllı uslu bir jön olur. Hiç gerek yokmuş o sakallara”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.