Can Yaman’ın babası Güven Yaman’dan Help Turkey paylaşımlarına tepki

Oyuncu Can Yaman’ın babası Güven Yaman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Baba Yaman, Help Turkey adı altında yapılan paylaşımlar için çarpıcı bir tepki açıklamasında bulundu.

Hem Türkiye hem de İtalya’da geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Can Yaman’ın babası, sosyal medya hesabından yaptığı Help Turkey’e tepki paylaşımıyla gündemde. Help Turkey adı altından paylaşılan ve çok kısa bir zamanda iç yüzü ortaya çıkan paylaşımlara, oyuncu Can Yaman’ın babası Güven Yaman’dan tepki geldi.

Görselin üzerinde çarpı işareti olan halini paylaşan baba Yaman, “Bunu paylaşarak tüm dünyaya aciz olduğumuzu söylediniz ve ülkemizi yakanları mutlu edip cesaretlendirdiniz. Yazıklar olsun! Biz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kimseye yalvarmadan ayakta kalırız.” şeklinde ifadeler kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.