Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta İtalya sokaklarında el ele görüntülendi

Can Yaman-Diletta Leotta aşkı tam gaz devam ediyor. Ünlü çift, Milano sokaklarında birlikte görüntülendi. Can Yaman centilmen halleriyle dikkat çekerken gözde aşıkların el ele yer aldıkları fotoğrafları hayranları tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

YouTube video

Can Yaman ve Diletta Leotta aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift hem Türkiye’de hem de İtalya’da gündem olmaya devam ediyor. Can Yaman sevgilisi Diletta Leotta ile İtalya sokaklarında görüntülendi.

blank

Dizi projesi için uzun bir süredir İtalya’da bulunan ünlü oyuncu Can Yaman, gönlünü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta’ya kaptırmış, ikilinin bu aşkı Türkiye ve İtalya’da sürpriz aşk olarak yorumlanmıştı.

Attıkları her adım ile olay olan ikiliden yeni haberler var. Ünlü çift, Milano sokaklarında birlikte görüntülendi.

Milano sokaklarında romantik yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan ikilinin el ele yer aldıkları kareleri ise magazin gündemine damga vurdu.

YouTube video

Ünlü çiftten Can Yaman kendilerini bekleyen araçlarının kapısını sevgilisi için açarak dikkat çekti. Bu görüntüyü gören hayranları sosyal medyada ünlü isim için “Centilmen” yorumları yaptı.

Öte yandan romantik bir evlilik teklifi ile aşkını göklere yazan yetenekli oyuncu, İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’dan da ‘Evet’ yanıtını almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.