Can Yaman ve Diletta Leotta’dan yeni paylaşım geldi

Ünü Türkiye sınırını aşan ünlü oyuncu Can Yaman’ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’nın iş insanı Ryan Friedkin ile geçtiğimiz haftalarda samimi görüntülerinin ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü. Yakışıklı oyuncu ortaya çıkan fotoğrafların ardından sevgilisiyle paylaşım yaparak iddiaları yalanlamış oldu.

Demet Özdemir’le birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisi ile İtalya’da büyük bir hayran kitlesi elde eden Can Yaman, Sandakon dizisinin çekimleri için gitti ülkede spor spikeri Diletta Deotta ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşk haberi magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Can Yaman, sevgilisi Diletta Deotta ile iş insanı Ryan Friedkin’in ortaya çıkan görüntülerinin ardından konuya ilişkin sessiz kalmayı tercih etti. İkilinin ayrıldığı yönünde haberler gündeme gelirken Can Yaman’dan hamle geldi.

blank

Instagram’da 8,3 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu Can Yaman sevgilisi ile İtalya’dan paylaşım yaparak iddiaları yalanlamış oldu.

TATİLE ÇIKMIŞLARDI

Evlilik planları yapan Yaman ile Leotta Como Gölü’nde aşk tazeledi. Geçen günlerde İtalya’daki oturum izni için birkaç günlüğüne İstanbul’a gelen oyuncu Roma’ya döner dönmez sevgilisine koştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.