Can Yaman ve Diletta Leotta aşkı reklam çıktı

Can Yaman’ın, bir süredir İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve ikilinin ortaya çıkan fotoğraflarıyla aşk belgelenmişti ancak ünlü çift hakkında olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

YouTube video

Can Yaman ve Diletta Leotta’nın tanıtım amaçlı birlikte olduğu ve İtalyan spikerin Türkiye’de bir Osmanlı dizisinde rol alacağı öne sürüldü.

Ferzan Özpetek’in yönettiği bir reklam filmi projesi için İtalya’da bulunan oyuncu Can Yaman’ın, ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı öğrenilmişti.

blank

Diletta Leotta ile oyuncu Can Yaman’ın aşkı Türkiye’de olduğu kadar İtalya’da da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Uzun süredir birlikteliklerinde attıkları her adımla olay olan çiftle ilgili ortaya atılan bir iddia gündeme oturdu.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre güzel spiker Diletta Leotta, Türkiye’de yayımlanan ‘Osmanlı Dizisi’nde rol alacağı ve bu amaçla kendisini Türkiye’ye tanıtmak maksadı ile PR şirketleriyle bir aşk yarattığı öne sürüldü. Ayrıca haberde İtalyan spor spikeri Leotta’nın önümüzdeki günlerde Türkiye’ye geleceği ve ‘Osmanlı Dizisi’nde sarışın bir prensesi canlandıracağı iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.