Can Yaman ve Diletta Leotta aşkı doludizgin devam ediyor

İtalya’ya Sandokan dizisinin çekimleri için giden ünlü oyuncu Can Yaman, İtalyan spiker Diletta Leotta aşkı ile dünya magazin gündeminde ilk sırada yerini aldı. Ünlü çift aşklarını yaşarken sosyal medya paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi. Diletta Leotta’un Can Yaman ile yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı.

Erkenci Kuş dizisi ile adını dünyaya duyuran Can Yaman, İtalya’da bir reklam ve dizi anlaşması sağladı. Günlerini İtalya’da geçiren ve vaktinin çoğunu Sandokan çekimleri için harcayan yakışıklı oyuncu Can Yaman, gönlünü spor spikeri Diletta Leotta’ya kaptırdı.

blank

Ünlü çiftin aşkı İtalyan dergilerinin kapaklarında yer alırken sosyal medya paylaşımları arka arkaya geldi. Diletta Leotta, sosyal medya hesabından Can Yaman’la birlikte atı sevdikleri bir fotoğraf paylaştı.

Diletta Leotta sevgilisi Can Yaman’la yaptığı paylaşıma, “Bir zamanlar” notunu ekledi. Ünlü çiftin pozu dünya basını tarafından da büyük ilgi gördü.

DILETTA LEOTTA KİMDİR?

Diletta Leotta, 16 Ağustos 1991 Katanya İtalya doğumlu spor spikeridir. İtalya’da bir çok televizyon kanalında spikerlik görevinde bulunan Diletta daha önce bir evlilik yaptı. Diletta Leotta, Leotta, 2018-2019 sezonundan bu yana DAZN için Serie A yayınlarını sunuyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.