Can Yaman ve Diletta Leotta aşk tatilinde

Can Yaman ve İtalyan sevgilisi Diletta Leotta birlikte tatil yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Diletta Leotta’nın iş insanı Ryan Friedkin ile samimi pozları ortaya çıkmıştı. O görüntülerin ikilinin aşk yaşamadan önce çekildiği öğrenildi.

Oyuncu Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta ile ilgili geçtiğimiz günlerde çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Can Yaman’ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’nın iş insanı Ryan Friedkin’le samimi bir pozu sosyal medyada yayınlanmış ve Can Yaman’a ihanet ettiği iddia edilmişti.

blank

Evlilik planları yapan Yaman ile Leotta Como Gölü’nde aşk tazeledi. Geçen günlerde İtalya’daki oturum izni için birkaç günlüğüne İstanbul’a gelen oyuncu Roma’ya döner dönmez sevgilisine koştu.

Evlilik planları yapan Yaman ile Leotta Como Gölü’nde aşk tazeledi.

Geçen günlerde İtalya’daki oturum izni için birkaç günlüğüne İstanbul’a gelen oyuncu Roma’ya döner dönmez sevgilisine koştu.

ÖPÜŞME FOTOĞRAFLARI ESKİYMİŞ

Öte yandan Diletta Leotta’nın iş insanı Ryan Friedkin’le samimi bir pozu yayınlanmış ve güzel sunucunun Yaman’a ihanet ettiği öne sürülmüştü.

Fotoğrafın Can Yaman’la ünlü sunucu aşk yaşamaya başlamadan önce çekildiği ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.