Can Yaman, ünlü isimle yine yakalandı!

Erkenci Kuş ile ünü ülke sınırlarını aşan Can Yaman Aslışah Alkoçlar ile görüntülendi. İkili daha önce de bir arada görüntülenmişti.

Geçtiğimiz yaz birlikte görüntülenen Can Yaman ve Aslı Alkoçlar için aşk dedikoduları çıkmış ikiliden bu dedikodu için açıklama gelmemişti. Can Yaman ve Aslışah Alkoçlar önceki akşam yine yakayı ele verdi. İkili, geçtiğimiz günlerde bir mekanda birlikte eğlenirken görüldü.

blank
Aslışah Alkoçlar – Can Yaman

TV8’de yayınlanan Gel Konuşalım programının haberine göre ise ikili bir süredir aşk yaşıyor. Program yorumcularından Eylem İpek Şafak, “Aslışah Alkoçlar’ın yakın arkadaşlarına ‘Can Yaman beni çok beğeniyor’ dediğini biliyorum” şeklinde bir iddiada bulundu.

Can Yaman’ın yeni partneri için 4 aday öne çıkıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.