Can Yaman, kendisine gelen “Libido” eleştirilere ilk kez yanıt verdi

‘Libido’ açıklamasıyla gündeme gelen ve daha sonra da İspanyol bir kadın hayranına verdiği skandal cevapla eleştirilerin odağı olan oyuncu Can Yaman, askerden döndü. Yaman kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

İspanya’da kadın hayranına verdiği skandal cevap ve ‘libido’ açıklaması ile eleştiri oklarının hedefinde yer alan Can Yaman, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı.

https://www.youtube.com/watch?v=-Moa1jU5VH8&t=3s

Geçtiğimiz ay bedelli askerlik yapmak üzere İzmir’deki birliğine teslim olan Yaman, tezkeresini aldı ve İstanbul’da görüntülendi.

blank

Can Yaman kendisine gelen eleştirilere ilk kez yanıt verdi. 2. Sayfa’ya konuşan ünlü oyuncu şunları söyledi:

“Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Libido kelimesi çok farklı yerlere giden bir kelimeymiş. Ders çıkarmış oldum. Hata insanlara mahsus… Ben o kelimeyi daha geniş ve kapsamlı bir anlamda kullanmak istemiştim. Dizide aşkı inandırıcı kılan, kimya, enerji ve uyumdan bahsetmek istemiştim ama konu çok farklı yerlere gitti. Bu kadar dallanıp budaklanacağı hiç tahmin etmedim. Dikkat etmem gerekirmiş.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.