Can Yaman, İtalya’daki Survivor programının sunuculuğunu yapacak

İspanya’da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla magazin gündemini sallayan Can Yaman, başını belaya soktu. Oyuncunun şubatta çekimlerine başlanacak martta da ekranlara gelecek olan yeni dizisi yapımcı Faruk Turgut tarafından iptal edildi.

Son döneme yaptığı açıklamalar ve çirkin laflarıyla damga vuran oyuncu Can Yaman’a ikinci şok geldi. Yakında yeni dizisinin çekimleri için hazırlıklara başlayan Yaman, yapımcısı Faruk Turgut’tan veto yedi. 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Turgut, şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Şubat ayında çekimlerine başlanması beklenen Can Yaman’ın dizisinin ilk etapta bazı aksaklıklar nedeniyle ertelendiğini söyleyen Turgut, oyuncunun talihsiz açıklamaları ve İspanya’daki tavrından dolayı projenin eylül ayına kadar iptal edildiğini belirtti.

‘ÇİZMEYİ AŞTI’

Yaman’ın yaptığı çıkışlar çok tepki çekince Faruk Turgut “Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz” dedi. Ayrıca Faruk Turgut, Yaman’ı Kıbrıs’a gönderdiğini, gelince de oyuncunun yurt dışına gideceğini belirtti.

İTALYA’DA SUNUCU OLACAK!

Öte yandan Can Yaman’ın İtalya’daki Survivor programının sunuculuğunu kabul ettiği öğrenildi. Şimdilerde konuşma yasağı olan Yaman, yapımcısı Faruk Turgut’un sözünden uzun bir süre çıkamayacak.

Can Yaman’dan yeni bir skandal daha geldi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.