Can Yaman, İtalya’da Türkiye’nin reklam yüzü oldu!

Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir çıkış elde ederek dünyaya açılan yakışıklı oyuncu Can Yaman, İtalya’da yer aldığı projeler ile büyük başarılar elde ederken adından söz ettirmeye devam ediyor. İtalya’da kültür ve turizm elçisi olarak bir tanıtıma katılan ünlü oyuncu Can Yaman Türkiye’nin reklam yüzü oldu.

Star TV’de yayınlanmış olan Erkenci Kuş dizisi ile adını dünyaya duyuran Can Yaman, İtalya’da bir makarna markasının reklam yüzü olurken Sandakon dizisinde başrol olarak yer alıyor.

Aşk hayatıyla da gündemden düşmeyen ve evlilik hazırlıklarında olan Can Yaman, İtalya’da spor spikeri olan Diletta Leotta’yla mutlu bir birliktelik yaşıyor. Aradığı aşkı İtalya’da bulan ve kariyer anlamında da büyük adımlar atan Can Yaman hakkında yeni bir detay ortaya çıktı.

blank

Sandakon dizisindeki dövüş sahneleri için hız kesmeden çalışan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Yaman, Kültür ve turizm elçiliği görevi üstlenerek bir tanıtıma katıldı. Oyunculuğu ile büyük başarılara imza atan Yaman, Türkiye’nin reklam yüzü oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.