Can Yaman, hayranlarıyla Roma’da buluştu

Başarılı oyuncu Can Yaman, hayranlarıyla Roma’da buluştu. Ünlü oyuncunun havalimanına gelmesiyle birlikte etrafını saran kadın hayranları fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Yaman ise kalabalıktan polis yardımıyla ayrılabildi.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Erkenci Kuş dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Can Yaman, İtalya’ya gitti. Yaman’ın geleceğini öğrenen yüzlerce hayranı Roma Havalimanı’nda beklemeye başladı.

Ünlü oyuncun gelmesiyle birlikte ise adeta izdiham yaşandı. Yaman’ın etrafını saran kadın hayranları ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirebilmek için yarıştı.

POLİS EŞLİĞİNDE ÇIKTI

Can Yaman ise kalabalıktan polisler eşliğinde çıkabildi. O anların videosunu paylaşan Can Yaman, “Roma’ya olağanüstü bir varış oldu.. İlginiz ve sevginiz için çok teşekkürler” notunu yazdı.

Can Yaman, bu kez İspanya yolcusu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.