Can Yaman hangi diziyle ekrana gelecek?

‘Erkenci Kuş’ dizisinde rol alan Can Yaman’ın, yeni adresi merak konusu olmuştu. Yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı ilgiyle takip edilen oyuncu, yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı.

‘Erkenci Kuş’ dizisiyle adından söz ettiren ve dünya çapında bir üne kavuşan Can Yaman’ın, rol alacağı yeni projede merak konusu oldu. Yaman hayranları oyuncunun ekrana ne kadar ara vereceğini merak ederken, bir an önce dönmesi de için de sosyal medyadan çağrılarda bulundu.

blank

HANGİ DİZİYLE GERİ DÖNECEK?

Yapımcı Birol Güven bugün Can Yaman’la bir araya geldi ve Instagram sayfasına birlikte çekilmiş fotoğraflarını yükleyerek altına “Neler olacak neler!!!” notunu düştü. Ayrıca Can Yaman da Instastory’den Güven’le aynı kareyi paylaşarak fanlarını merak içerisinde bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.