Can Yaman, dünya turunun ilk durağı olan Yunanistan’a gitti

Erkenci Kuş’un yıldızı Can Yaman, Yunanistan’a uçtu.

Ocak ayında bedelli olarak askere gidecek olan Can Yaman, öncesinde dünya turuna çıkacağını açıklamıştı. Oyuncu dünya turunun ilk durağı olan Yunanistan’a uçtu. Can Yaman, Atina’da bir talk şov programına katılacak. Ardından Hilton Otel’de kendisi için verilen 200 kişilik partiye katılacak.

Bugün Yunanistan’a ayak basan Can Yaman’ı havalimanında hayranları karşıladı. Yakışıklı oyuncu onları kırmayarak tek tek fotoğraf çektirdi. Ardından da Instagram’dan bir video paylaşarak sevenlerine teşekkür etti. Can Yaman, yaptığı paylaşımın altına şöyle yazdı: Yunanistan’ a sağ salim geldik. Havaalanındaki bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum.”

Can Yaman’dan hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt geldi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.