Can Yaman, Diletta Leotta ile aşk tatilinde!

İş için gittiği İtalya’da aradığı aşkı bulan ünlü oyuncu Can Yaman ve evlilik aşamasında olduğu spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta aşkı tam gaz devam ederken ikili çıktığı tatilden karelerini paylaşmaya devam ediyor. İtalyan adası Capri’de aşk tatiline çıkan ünlü çift romantik pozları ile takipçilerinden tam not aldı.

Ayrıldıkları konuşulan Can Yaman ve İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta, haberleri yalanlayarak ilk olarak Como Gölü’nde görüntülendi. Samimi halleri ile objektiflere yansıyan ünlü çift şimdi de Capri’de tatil yapıyor.

Deniz ve güneşin tadını sonuna kadar çıkaran ünlü çift keyifli hallerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor. İşte çiftin beğeni toplayan paylaşımı…

İş insanı Ryan Friedkin ile samimi pozlarının bir dergi tarafından yayınlanması ile magazin gündemine bomba gibi düşen Leotta, Can Yaman ile arasını düzeltmek için çabaladığı ve Can Yaman’a o fotoğrafların eski olmasını söylemesinin ardından ikili sorunlarını aştı. Ünlü çift daha sonra Como Gölü’nde görüntülendi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.