Can Yaman, Demet Özdemir’in setteki karavanını güllerle donattı

Oyuncu Demet Özdemir, arkadaşının evinde havai fişeklerin patladığı sürpriz doğum günü partisiyle yeni yaşını kutlarken, çekilen videolarda Can Yaman’ın olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Ancak her fırsatta Demet Özdemir’e iltifat eden Can Yaman, bu sabah Özdemir’in setteki karavanını güllerle donattı.

26 Şubat 1992’de doğan Demet Özdemir’in doğum gününü ilk olarak abisi ve ablası kutladı. Akşam ise yakın arkadaşlarıyla birlikte doğum günü kutlaması yapan oyuncu için havai fişek gösterisi yapıldı.

O anlarda Demet Özdemir’in yanında olmayan Can Yaman, bu sabah sette Özdemir’in karavanını güllerle donattı..

Demet Özdemir, Can Yaman’ın kendisine yaptığı bu sürprizi Instagram hesabından çektiği bir videoya kalp koyarak paylaştı.

Bu paylaşım, Can Yaman ile Demet Özdemir’in aşk yaşadığı iddialarını güçlendirdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.