Can Yaman, Demet Özdemir’i sildi

2021 yılının başlaması ile beraber yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti son zamanların en çok konuşulan ünlüleri oldu. Sosyal medyada da aşklarını göstermekten kaçmayan çift oyuncu Can Yaman’ı kıskandırmışa benziyor. Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile başrolleri paylaşan Can Yaman eski partneri ile beraber çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırdı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin yakınlığına dayanamayan Can Yaman, Demet Özdemir ile olan fotoğraflarını sildi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başarılı oyuncusu Demet Özdemir ve ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un yeni bir aşka yelken açması 2021 yılının başlarında magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

blank

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç aşkının ortaya çıkmasının ardından adı bir dönem Demet Özdemir ile aşk dedikodularına karışan Can Yaman’dan flaş bir hamle geldi. Yaman, eski partneri Demet Özdemir ile ‘Erkenci Kuş’ dizisi döneminde çekilmiş bazı karelerini sosyal medya hesabından sildi.

Geçtiğimiz günlerde İtalyan spor spikeri ile adı anılan Yaman’ın bu hamlesi ikilinin hayranlarını şaşırttı.

Can Yaman – Demet Özdemir

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.