Can Yaman, 100 gömlek giyip, 10 kez denize girdi

Bir erkek giyim markasının reklam yüzü olan Can Yaman, 2 gün süren reklam çekiminde 100 gömlek giyip, 10 kez denize girdi

Perakende sektörünün lider markalarından TUDORS’un reklam yüzü olan Can Yaman, 16 Eylül tarihinde gösterimde olacak reklam filminin çekimlerinde ekipten tam not aldı.

blank

2 yıl sürecek işbirliği kapsamında ilk reklam filmi için 200 kişilik bir ekiple çalışan yakışıklı oyuncu, mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti. 2 gün süren çekimde ekip ile birlikte yemek yiyen, esprileriyle ekibin motivasyonunu yüksek tutan Yaman, egosuz tavırlarıyla setin keyifli geçmesini sağladı. Bir deniz sahnesi için en az 10 kez denize giren Can Yaman, markaya ait gömleklerden 100’e yakını giyip çıkardı. Çekim sahnelerini yakından takip eden yakışıklı oyuncu, mükemmeli yakalamak için aynı sahnelerin defalarca çekilmesini istedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.