Can Oflaz’dan melankolik dans şarkısı “KOLYE” geliyor

Can Oflaz’ın yeni albümü öncesi üçüncü şarkı KOLYE geliyor. Mazisi üniversite yıllarına dayanan ve 3 yıl demlenen şarkı 25 Kasım’da Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanıyor.

Şarkının sözleri Can Oflaz ve Merve Deniz’e ait, bestesi Can Oflaz , düzenlemesi ise Gürsel Çelik imzası taşıyor. Oflaz’ın üniversite yıllarında kaleme aldığı şarkı, Bodrum’da devam eden albüm kayıtları sırasında sitem ve özlem dolu sözlerine funk ve elektronik pop tınılarıyla melankolik bir dans şarkısına dönüştü.

Can Oflaz
Can Oflaz

Albümdeki müzikal dili de tam anlamıyla yansıtan “KOLYE” nin klibi ise sözlerde de adına rastladığımız Merve Deniz imzası taşıyor. Can Oflaz’ın dans yeteneğini de sergilediği klipte 6 kişilik bir dans ekibi de kendine eşlik etti.

Can Oflaz’ın 2023’te çıkması planlanan yeni albümünün üçüncü şarkısı KOLYE 25 Kasım’da Sony Music Türkiye etiketiyle yayında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.