Can Büyükaltay “Kefaret” dizisinde oyunculuğu ile öne çıktı

Son günlerin hem fiziği hem de oyunculuğu ile öne çıkan ismi Can Büyükaltay kimdir?

Sezonun büyük ilgi gören yapımlarından, “Kefaret” dizisinin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Can Büyükaltay, “kötü adam Zafer” olmaktan mutlu olduğunu söylüyor. Oynadığı rolün zor bir rol olduğunu ve seyirciye en güzelini sunabilmek için çok çalıştığını belirten Büyükaltay; sportif kişiliği, dövmelerle kaplı vücudu ve eğlenceli sosyal medya paylaşımları ile de son zamanlarda en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyor.

blank

Daha önce Şahsiyet, Muhteşem İkili, Şampiyon ve Şeref Sözü gibi iddiali yapımlarda, başarılı oyuncularla birlikte kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu, çok yakında yepyeni sürprizlerle seyirciyi şaşırtmayı hedeflediğini belirtiyor.

Aslen Adanalı olan Can Büyükaltay, çekimlerden vakit buldukça Adana’ya gittiğini ancak İstanbul’un kendisi için çok özel bir anlam taşıdığını söylüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.