Cameron Diaz: Artık yüzümü bile yıkamıyorum

Geçtiğimiz yıllarda oyunculuğu bıraktığını açıklayan dünyaca ünlü isim Cameron Diaz, Benji Madden ile evlenmesinin ardından vaktini ailesine harcamaya baladı. Oyunculuğu bırakıp eş ve anne olmasının ardından değişen hayatından bahseden Cameron Diaz “Artık yüzümü bile yıkamıyorum” dedi.

Dünyaca ünlü oyuncu Cameron Diaz, aldığı radikal kararla 2018 yılında oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Oyunculuğu bırakmasının ardından Benji Madden ile evlenen ve kendisini adeta ailesine adayan Cameron Diaz, hem hayatının hem de kendi bedenine bakışının nasıl değiştiği hakkında açıklamalarda bulundu.

blank

“Rule Breakers” adlı bir podcast yayınına online konuk olarak katılan ünlü oyuncu, “Oyunculuktan uzaklaştıktan sonra üzerinde düşündüğüm en son şey dış görünüşüm. Kesinlikle ve tam olarak, bütün kadınların maruz kaldığı toplumsal nesneleştirme ve sömürünün kurbanıyım.

Cameron Diaz

Güzellik kriterlerini dikkate almamak ve kendine bakmamak mümkün değil. Bence bu en önemli ayrıntılardan biri. Son sekiz yıldır ise bir “vahşi” gibiyim.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Diaz, şunları söyledi: “Sonra düşünüyorsunuz; neden burada oturup kendime kötü davranıyorum? Bedenim güçlü, bedenim yetenekli. Neden bunun üzerinde konuşmam gerekiyor? Hayatımı kendim kontrol etmek istiyorum.”

Çok sayıda kozmetik ürünü olmasına rağmen bu konuda fazla çaba harcamadığını belirten Diaz, yüzünü bile yıkamadığını anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.