Camdaki Kız’ın final tarihi kesinleşti!

Profesör Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hayat öyküsünü anlatan Camdaki Kız’ın final tarihi kesinleşti. Camdaki Kız, Haziran ayında son kez seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Camdaki Kız dizisi için artık yolun sonuna gelindi. Profesör Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir hastasının hikayesinden kitaplaştırdığı ve o kitaptan uyarlanan Camdaki Kız, yakın zaman içerisinde finalini gerçekleştirecek.

blank

CAMDAKİ KIZ’IN RESMİ FİNAL TARİHİ KESİNLEŞTİ

Birçok oyuncusunun diziden ayrılığını, finalden önce gerçekleştirdiği proje, yaz aylarının başında ekrana elveda diyecek. Enn Magazin’de yer alan habere göre; final çekimleri tamamlanan dizi, 8 Haziran 2023 tarihinde son kez seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.