Camdaki Kız’da Nalan, yaşadığı şokun karşısında ne yapacak?

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen ve adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, bu akşam yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın ekrana gelecek olan yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesi büyük merak uyandırdı.

Feride ve Adil, Nalan’ın Sema’nın kim olduğunu sorgulamasının ardından ne yapacağını şaşırır. Nalan ise ısrarla Sema’nın kim olduğunu öğrenmenin peşindedir. Feride, Nalan’a Sema’dan geriye kalan kutuyu görmesine izin verir. Nalan, ailesinin kendisinden sakladığı sırrı ısrarla öğrenmek isteyince büyük bir şok yaşayacaktır. Nalan, yaşadığı şokun karşısında ne yapacak?

Camdaki Kız yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.