Camdaki Kız yine zirvede

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 55. bölümüyle AB kategorisinde 5,69 reyting ve 16,36 izlenme payı ve 20+ABC1 kategorisinde 6,19 reyting ve 15,46 izlenme payı ile perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dün akşam yayınlanan 55’inci bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

blank

Camdaki Kız’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde; Selen, Hayri’nin eski evine gidince planladığı baskını yapamadı. Sedat, Cana’nın Nalan’la konuşmasını engellemek için ona Nalan’la boşanacağını söyledi. Rafet’in her şeyi satışa çıkaracağını öğrenen Gülcihan, çocuklarla bunu paylaştı. Feride ise yeni kabusu Metin’in Nalan’a ulaşmasını engellemek için yeni yollar aradı.

Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her perşembe Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.