Camdaki Kız, yayınlanan yeni bölümü ile yine perşembe akşamını zirvede bitirdi

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, yayınlanan yeni bölümü ile yine perşembe akşamının galibi oldu. Dizinin yayınlanan 46’ıncı bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre; AB kategorisinde 6.68 reyting yüzde 20.72 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 7.34 reyting yüzde 21.46 izlenme payı alarak zirvede yer aldı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın yayınlanan yeni bölümü izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

Camdaki Kız’ın bu bölümünde; Selen ve Feride’nin Cana’nın hamileliğini sonlandırmak için yaptığı plandan kurtulan Cana, hamile olduğunu Gülcihan’a söyledi. Rafet’e karşı öfkesi artan Pervin, Rafet ve Gülcihan’ın arasını bozmak için Cavit’e gitti. Cana’nın hamileliğini öğrenen Nalan ise soluğu Cana’nın yanında aldı.

Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her Perşembe Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.