Camdaki Kız finale doğru yine zirvede

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 80’inci bölümüyle Total kategoride 6,41 reyting, 17,17 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,31 reyting ve 19 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,22 reyting ve 18,61 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan son bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu. Camdaki Kız’ın finalden bir önceki bölümü 8 Haziran Perşembe akşamı Kanal D ekranında olacak.

Yeni bölüm tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı.

Hayri yaptıklarıyla en sonunda Nalan’ın psikolojisini bozuyor. Nalan’ın çaresiz halini gören Sedat çok üzülüyor ve Nalan’ı geri kazanmaya karar veriyor. Laz kızı Hayri’yi önce Nalan’dan sonra da Türkan’dan ayırmaya karar veriyor. Hayri ise Nalan ve Türkan ile helalleşip ikisiyle de ayrılıyor. Ama Laz kızı Hayri’yi bıçaklıyor. Peki Hayri yaşayacak mı?

Camdaki Kız her Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.