Çalıştığı mekanda Demet Akalın yasakları

Türkiye’nin pop kraliçesi Demet Akalın, Mersin’de kendisini izlemeye gelenleri hayal kırıklığına uğrattı. Mersin’in yeni eğlence merkezi 1001 Gece Sarayı’nda sahne alan Demet Akalın, kendisine hiç yakışmayan bir performans sergileyerek, kelimenin tam anlamıyla sınıfta kaldı.

Sahneye çıktığı andan itibaren, “Bir an önce bitsin de gideyim” modunda olduğunu tüm salonu dolduran izleyicilerin fark ettiği Demet Akalın sahnede sadece bir saat kaldı ve söylediği şarkıların üç tanesi canlı, gerisi playback’ti.

Ünlü şarkıcı nedense “Benim burada ne işim var” dercesine sahnedeyken hırsını salondaki garsonlardan ve izleyicilerinden aldı. Yere düşerek kıralan bardağı temizlemeye çalışan garsonu fırçaladı.. geceye küçük bebeği ile gelen aileye neden geldiniz diye tersledi, sahnedeyken masasına yeni oturan guruba sanatçı sahneye çıktıktan sonra gelinmez diye uyardı. Kısacası elindeki mikrofonla herkese fırça attı. Oysa, kendisinden sonra iki sanatçı daha sahne alacaktı…burada sahne alması için kendisine ödenen parayı hak etmesi gerekiyordu ve koskoca Demet Akalın’dan da bu bekleniyordu.
Demet Akalın sahneden indikten sonra herkes derin bir nefes aldı, alkış bile tutmadılar.

demet

Akalın’dan sonra Mersin’de bundan böyle adından çok söz edilecek olan “1001 Gece Sarayı’nda” asıl eğlence başladı.

Ozan Doğulu ve Ece Seçkin muhteşem performanslarıyla Demet Akalın’ın salonda estirdiği negatif atmosferi bir anda pozitif hale dönüştürerek, herkesi coşturdular.

Ne diyelim; “Herkes gider Mersin’e Demet Akalın gider tersine…”
Alkışlar Ozan Doğulu ve Ece Seçkin’e…

HABER FOTOĞRAF: BURHAN AKDAĞ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.