Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin NG Grubu Fabrikalarını Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Kütahya Porselen ve NG Kütahya Seramik’in Kütahya’daki fabrikalarına ziyarette bulundu.

Seramik sektörünün öncü markası NG Kütahya Seramik ve porselen sektörünün devi

Kütahya Porselen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin’i fabrikalarında ağırladı.

Bakan Bilgin’i NG Grubu Kurucu Başkanı Nafi Güral, Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Boliş Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Güral Olgun, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Güral ve Boliş Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Olgun karşıladı.

İleri teknoloji üretim tesislerinin eseri olan inovatif tasarımları dünyaya ulaştıran NG Grubunun yeni yatırımı NG Porselen fabrikasında incelemelerde bulunan Bakan Bilgin, NG Kütahya Seramik ve Kütahya Porselen yönetim kuruluyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Sema Güral Sürmeli’nin rehberliğinde Gülsüm Güral Müzesi’ne ziyarette bulunan Bakan Bilgin, geçmişten günümüze uzanan porselenin hikâyesini, müzede yer alan eserleri ve Nafi Güral’a ait klasik otomobil koleksiyonunu beğeniyle inceledi ve anı defterini imzaladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.