Çakarlı saldırgan Muhammet Enes Uysal tutuklandı

İstanbul'da çakarlı lamba kullanan ve 'Polisim' diyerek bir başka sürücüyü beş yerinden bıçaklayan Muhammet Enes Uysal tutuklandı.

İstanbul Arnavutköy’de çakarlı aracıyla trafikte tartıştığı aracın önünü kesip sürücüsünü bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan Muhammed Enes Uysal çıkarıldığı adli makamlarca “Kasten öldürmeye teşebbüs etme” suçundan tutuklandı.

Yapılan incelemelerde 6 suç kaydı olduğu öğrenilen zanlının emniyetteki sorgusunda, “Yol vermeyince onunla tartışmaya başladık. O daha sonra elindeki telefonla benim görüntümü kaydetmeye başladı. Ardından telefonu kapatıp bana saldırmaya başladı ve sonra bıçak çekti. Ben de onun elindeki bıçağı almaya çalıştım. O esnada boğuşurken onun bir yerleri kesildi. Ben bıçaklamadım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.