Çakallarla Dans 6’dan ilk fragman geldi

Türk sinemasının en uzun soluklu film serilerinden biri olan ‘Çakallarla Dans’ın altıncı filminin fragmanı yayınlandı. Film 2 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak

YouTube video

2010 yapımı ilk filmin çektiği ilgi sonrası uzun soluklu bir seriye dönüşen ve şu ana kadar vizyona giren beş filmiyle toplam 5,5 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan Çakallarla Dans serisinin dört yıl aradan sonra gelen altıncı filminden fragman yayınlandı.

Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ve Timur Acar gibi isimlerin rollerine geri döndüğü Çakallarla Dans 6, ekibi bu kez yurt dışında bir maceraya sürüklüyor. Film, 2 Aralık 2022’de sinemalarda gösterime girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.