Çağla Şıkel’in gençlik sırrı ortaya çıktı “Damardan güzellik”

Gençlik sırrı ortaya çıktı: Damardan güzellik…

40 yaşında iki çocuk annesi olan Çağla Şıkel’in gençlik sırrı ortaya çıktı! İlerleyen yaşına rağmen düzgün fiziği ve cildiyle yaşıtlarına taş çıkaran ünlü manken, Jennifer Lopez, Rihanna, Beyonce gibi starların tercih ettiği damardan glutatyon alma yöntemini denedi.

Yaşlılık belirtileri olan yüzündeki çizgileri ve kırışıklıkları bu şekilde durduran manken, vücudunu da dinçleştirdi. Çağla Şıkel, glutatyon dışında C vitamini ve Qenzim takviyesi aldığını da belirtti. Bu tedavi yöntemini daha önce Tülin Şahin de denemişti.

Glutatyon, yaşlanma, kanser, kalp damar hastalıkları, bunama (demans) ve birçok kronik/ dejeneratif hastalığın önlenmesinde yardımcı olduğu biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.