Çağla Şıkel’ın eğlenceli gecesi hastanede son buldu!

Katıldığı bir defile gecesinde rahatsızlanan ünlü manken, acile kaldırıldı. Müşahade altında tutulan Şıkel, gece taburcu edildi.

Mercedes Benz Fashion Week İstanbul etkinliğine katılan Şıkel, rahatsızlanınca soluğu hastanede aldı. Nefes darlığından dolayı fenalaşarak baygın bir şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Şıkel’e ilk müdahale Özel Medistate Hastantesi’nde doktorlar tarafından yapıldı. Mankene refakatçilik yapan kişi ise Bengü oldu. Çıkışta konuşan Bengü, “Biraz tansiyonu düşmüş, spor yapmış yorgunlukta var. Serum bağladılar” diyerek Şıkel’in durumu hakkında bilgi verdi. Bengü’nün ardından çıkış yapan Şıkel ise iyi olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.