Çağla Şıkel: New York’ta jübile yapsam çok havalı olurdu

Son olarak Hakan Akkaya’nın New York defilesinde podyuma çıkan Çağla Şıkel, iş ve özel hayatına dair merak edilenleri anlattı.

– Sabah 07.00-08.30 gibi uyanıyorum. Çocuklar okula gidiyor o saatte. 14.00’te stüdyoya gidiyorum. 16.00’da stüdyodaki işim bitiyor ve eve geçiyorum. Çünkü iş dışında kalan tüm vaktimi çocuklarımla geçirmek istiyorum. 21.00’de uyuyorlar. Onlar uyuduktan sonra bir plan yapayım diyorum ama çoğunlukla onlar uyuduğunda benim de vaktim bitmiş oluyor. 22.00 gibi ben de uyuyorum.

– Estetik ameliyatım yok. Botoks yaptırıyorum. Cildim için maske, krem, serum aklınıza ne gelirse yapıyorum.

– Hayatın getirdiği bir olgunluk var. Anne olmak bir kadını hayatında en çok değiştiren şey. Yepyeni kapılar açan, farklı bir olgunluk getiren bir şey anne olmak. Kadın başka bir kadın oluyor. Ben de bu kadını çok sevdim, bu kadınla çok mutlu oldum.

– Ayrılığın hiçbir türlüsü güzel değil. Ancak ayrılığın da doğru zamanda olması diye bir şey var.

– İşkoliğim. Çalışmayı çok seviyorum. Tek başına da değilim. İki oğlum var. Bu insana daha da çok çalışma azmi veriyor. Bazen yoğunluğum biraz fazla olabiliyor, ama bundan asla şikayetçi değilim.

– New York’ta bir jübile yapsam çok havalı olurdu, ama kıyamadım.

– Benim asla son defilem olmayacak. Herhalde ben asla ‘Yeter artık’ demem. Kendimi en güvende hissettiğim yer podyum. Tabii sonrasında da televizyon. Çok keyif alıyorum podyumda olmaktan. 20 yıldır ara vermeksizin podyumdayım. Hala da bu heyecanı koruyorum.

– Ben bu işte bir jübile yapmayacağım sanırım. 50 yaşıma geldiğimde biri bana ‘Benim için podyuma çıkar mısın?’ derse, o kadar yılın hatrına ben yine podyuma çıkabiliyor olmalıyım. Sabah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.