Çağla Şıkel görüntüsüyle tam bir hayal kırıklığı yaşattı

Cengiz Abazoğlu’nun Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği yararına gerçekleştirdiği defilede Çağla Şıkel büyük hayal kırıklığı yarattı.

Kaslı vücuduyla dikkat çeken Çağla Şıkel’in zayıflıktan kaburga kemikleri bile sayılıyordu. Hülya Avşar’ın programında söylediği “Emre ile boşanmak istemezdim” sözlerine açıklık getiren Şıkel, “Annem ve babama araları kötü olduğu zamanlarda ‘Asla boşanmayın’ diyen bir çocuktum. Aile kavramına değer veren bir insan olduğum için boşanmak istemezdim. Şartlar ve koşullar bizi buraya getirdi demek istedim” dedi.

blank

ANOKRESİYA MI OLDU?

Çağla Şıkel görüntüsüyle tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Oldukça zayıf bir görüntüye sahip olan Şıkel’in ortaya çıkan kaburgaları anoreksiya iddialarını güçlendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.