Çağla Şıkel, Bodrum’da ayrana 40 TL verdi isyan etti!

Bodrum’da gittiği bir mekanda, ayrana 40 TL veren Çağla Şıkel, dudak uçuklatan yiyecek-içecek fiyatlarından dert yandı.

Yaz aylarını Bodrum’da çocukları ve annesiyle tatil yaparak geçiren Çağla Şıkel, yiyecek-içecek fiyatlarından dert yandı. Geçtiğimiz günlerde gittiği bir mekanda, ayrana 40 TL ödediğini söyleyen model, “Bildiğimiz ayrana, o kadar para verdim. ‘Neden bu kadar pahalı?’ diye sorduğumda, ‘Arap turistler alkol tüketmiyor, onun için fiyatlar böyle’ yanıtını aldım” dedi.

Jennifer Lopez’in Antalya’da verdiği konser biletlerinin 7 bin TL ila 300 bin TL’den satılmasına da değinen Şıkel, “40 TL’ye ayran içtim, içime oturdu. O kadar parayı asla vermem. Yurt dışında izlemiştim Lopez’i… Bin 200 TL’ye yakın para vermiştim. Buraya geldiğinde birilerinin onu ücretini ödemesi lazım. Onlar da maalesef biz oluyoruz” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.